Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 55251   |    |  Avís legal
 


 CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER

  Carrer Didac Priu, 29
  08830 - Sant Boi de Llobregat (Barcelona) 
  Tel: 93.630.59.46
  Fax: 93.630.59.46
   Correu-e: raventossolercv@gmail.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER amb CIF i domicili social a Carrer Didac Priu, 29, 08830, Sant Boi de Llobregat (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic raventossolercv***gmail.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de CENTRE VETERINARI RAVENTÓS-SOLER.

Tancar finestra

Als efectes previstos a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals proporcionades s'incorporaran (o actualitzaran) als fitxers de RAVENTÓS-SOLER S.C.P.P.
La finalitat del tractament de les dades serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina Web de l'entitat.
Les dades personals sol.licitades en aquest document són de caràcter obligatori, per tant, la no complimentació suposa la impossibilitat de la seva inclusió en els fitxers abans descrits i de complir amb la finalitat definida en el paràgraf anterior. Vostè té dret a l'accés, rectificació, cancel.lació i oposició en els terminis previstos a la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable dels mateixos a l'adreça DIDAC PRIU, 29 08830 SANT BOI DE LLOBREGAT.

_______ON ESTEM

c/ Didac Priu, 29
Sant Boi de Llobregat (Barcelona)


93.630.59.46

HORARI CONSULTES

De Dilluns a Divendres:

de 10h a 13h

de 17h a 20h

Dissabtes:

De 10h a 13h

NO CAL DEMANAR CITA PRÈVIA

_______

T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom